E-mailadres

Wachtwoord

Ik heb nog geen account

Wachtwoord vergeten?

close window
close window

Vragen? Antwoorden!

Ophalen & Bezorgen

Op welk adres kan ik mijn order laten ophalen en bezorgen?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan jouw kantoor, de sportschool, thuis of bij de buren. Voorwaarde is dat iemand jouw was afgeeft en/of aanneemt. Daarnaast moet dat adres wel in ons verzorgingsgebied liggen. Check hier de postcode.

Ophalen & Bezorgen

Hoe plan ik het ophalen en terugbrengen?

Tijdens het bestellen zie je een aantal mogelijke ophaal- en bezorgmomenten. Je kiest de tijden die jou het beste uitkomen. Je wacht nooit lang, want het zijn altijd tijdsloten van 1 uur.

Ophalen & Bezorgen

Kan ik mijn order ook laten halen en brengen op een ander adres dan mijn thuisadres?

De order kan ook op een ander adres worden opgehaald en gebracht, mits dit adres in het gebied ligt waar wij actief zijn.

Check hier de postcode. Heb je wel al een account aangemaakt, dan raden we je aan om een order te plaatsen zonder dit account te gebruiken. Je postcode van je account staat namelijk vast, tenzij je dit in je account veranderd. Dit is niet mogelijk tijdens een bestelling.

Ophalen & Bezorgen

Hoelang duurt het voordat ik mijn order terugkrijg?

Wij brengen het gemiddeld na 48 uur weer bij je thuis. Met de uitzondering van zon- en feestdagen.

Ophalen & Bezorgen

Kan ik na mijn bestelling het ophaal- of bezorgmoment nog aanpassen?

Dat kan. Tot 24 uur vóór het afgesproken tijdstip, kun je contact opnemen met de klantenservice. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Ophalen & Bezorgen

Hoe zet ik mijn order klaar?

Jij verzamelt het wasgoed dat je wilt laten reinigen. Maak alle zakken van je kleding leeg. Stop je order in een tas. De was wordt opgehaald en naar de reinigers gebracht.

Ophalen & Bezorgen

Betaal ik verzendkosten?

Boven een orderbedrag van € 30,- betaal je geen verzendkosten. Heb je een kleiner orderbedrag? Dan zijn de verzendkosten € 6,95.

Ophalen & Bezorgen

Betaal ik ophaal- en bezorgkosten?

Bij bestellingen boven € 30,- is het ophalen en terugbrengen gratis. Voor bestellingen onder € 30,- betaal je € 6,95 per order.

Ophalen & Bezorgen

Waar kan ik Wassie mijn stoom- en wasgoed laten doen?

Stukje bij beetje veroveren we heel Nederland. Check hier of we ook bij jou langs kunnen komen. Kan dat nog niet? Schrijf je dan in met je e-mailadres, dan weet je als eerste wanneer het zover is.