E-mailadres

Wachtwoord

Ik heb nog geen account

Wachtwoord vergeten?

close window
close window

Vragen? Antwoorden!

Wassen & Stomen

Moet ik lichte en donkere was scheiden?

Niet nodig. Dat doen wij voor je.

Wassen & Stomen

Reinigen jullie ook items die geen waslabel meer hebben?

Het reinigen van items zonder waslabel kan uitsluitend op eigen risico. Als jij items hebt waar geen waslabel in zit, nemen we contact met je op om te bespreken wat de beste reinigingsmethode is. Wij hebben eerst jouw toestemming nodig voordat wij een item reinigen zonder waslabel.

Wassen & Stomen

Reinigen jullie ook trouwjurken en andere bijzondere items?

Onze reinigers hebben jarenlange ervaring en kunnen alles reinigen. Staat jouw item niet op onze prijslijst? Stuur een berichtje naar onze klantenservice. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt.

Wassen & Stomen

Hoeveel past er in de Wassie waszak?

In de waszak past 5 kilo.

Wassen & Stomen

Waar reinigen jullie mijn order?

Wassie werkt samen met een netwerk van gerenommeerde en gekwalificeerde experts (textielreinigers) die ervoor zorgen dat jouw order perfect gereinigd wordt. De reiniger die het dichtste bij jou in de buurt is, haalt jouw order op.

Wassen & Stomen

Ik heb een kledingstuk met franje of verfijnde details. Gaat dat goed?

Meestal wel, bij twijfel nemen wij contact met je op.

Wassen & Stomen

Hoe gaan jullie om met speciale items, zoals wol of zijde?

De Wassie experts behandelen alle producten volgens het label in je (kleding)stuk om zo tot een optimale behandeling te komen. Alle experts hebben jarenlange ervaring en zij gebruiken de juiste machine en reinigingsmethodiek om jouw stukken perfect te reinigen. Mocht je toch een vraag hebben over een (kleding)stuk of stofsoort, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wassen & Stomen

Reinigen jullie ook leer, suède, bont en andere bijzonder delicate stoffen?

Ook deze materialen reinigen wij. Dit valt echter niet binnen ons standaard aanbod. Het duurt namelijk langer om ze te reinigen en de reiniging is risicovoller. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Wassen & Stomen

Wat doen jullie? Stomen of wassen?

Dat hangt af van het item. Waszak, handdoeken, bed- en badlakens worden gewassen. Bij de losse items wordt gekeken naar het waslabel. Het waslabel is altijd doorslaggevend voor de manier van reinigen. Let goed op dat alle items die je in jouw waszak stopt, gewassen mogen worden. Voor alle items die gestoomd moeten worden: we behandelen vlekken, stomen het item, strijken het en hangen het op.

Wassen & Stomen

Wat doen jullie aan vlekken?

Wij doen ons uiterste best om vlekken te verwijderen, maar soms lukt dat niet. Vooral oude vlekken zijn hardnekkig. Heb je een specifieke vlek? Laat het ons dan weten bij de opmerkingen als je een bestelling plaatst.

Wassen & Stomen

Kunnen shirts met opdruk ook gereinigd worden?

Jazeker, wij zorgen ervoor dat we extra voorzorgen nemen zodat je T-shirts niet vervagen of de opdruk beschadigd raakt.

Wassen & Stomen

Welk soort blouses kan gereinigd worden?

De meeste blouses kunnen gewoon gereinigd worden. Echter zijden blouses of blouses met veel kant of ander kwetsbaar materiaal moeten altijd als los item besteld worden en niet in de waszak. Dit is omdat deze kledingstukken speciale zorg vereisen en daarom moeten deze apart besteld worden.

Wassen & Stomen

Is het een probleem als mijn dekbed overtrek drukkers of knopen heeft?

Nee hoor, wij checken het waslabel om er voor te zorgen dat jouw beddengoed de juiste behandeling krijgt, ongeacht of deze drukkers of knopen heeft.

Wassen & Stomen

Worden mijn artikelen opgehangen of gevouwen?

Tenzij anders vermeld ontvang je je artikelen hangend en verpakt in een beschermende verpakking retour, om kreuken tijdens het vervoer te voorkomen. Je mag deze verpakking (en eventueel de hangers) aan de chauffeur mee teruggegeven als je dat wilt, dan dragen wij zorg voor recycling

Wassen & Stomen

Op welke temperatuur wordt het textiel gestreken?

Wij strijken alle artikelen volgens de instructies op het label, zodat je ervan verzekerd kunt zijn dat je kleding de aandacht krijgt die deze nodig heeft. Let op, wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor artikelen die geen label hebben, deze worden ongestreken geretourneerd. Geen zorgen, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Wassen & Stomen

Kan ik een trouwjurk laten reinigen?

Helaas kunnen we je daar op dit moment nog niet mee helpen. We zijn hard aan het werk om dit in de toekomst wel mogelijk te maken, zodat we ook jouw trouwjurk de beste zorg kunnen bieden.

Wassen & Stomen

Hangen jullie mijn wasgoed op of vouwen jullie het?

Dat geven we aan bij de bestelling, maar de basisregel is: ophangen. Alleen als je een waszak bestelt, krijg je de items in een schone waszak opgevouwen terug. Je krijgt jouw order terug in een passende/beschermende verpakking. Die verpakking is recyclebaar. Als je de verpakking weer meegeeft aan onze chauffeur, help je ons duurzamer te ondernemen.

Wassen & Stomen

Strijken jullie alles?

Dat ligt eraan voor welke dienst je kiest. Als je jouw wasgoed in de waszak wilt laten strijken, kun je kiezen voor de “Waszak Premium”. Daarin is het strijken van maximaal 5 kg wasgoed bij de prijs inbegrepen. Alle items die je los in je wasmand doet, worden altijd gestreken en opgehangen teruggebracht. Items in de “Waszak Basis” worden alleen gewassen, gedroogd en opgevouwen.

Wassen & Stomen

Welke items mogen in de waszak?

In jouw waszak kun je alle textiel stoppen waarvan het waslabel aangeeft dat het in de wasmachine mag. Hoe weet je dat het niet in de wasmachine mag en dus ook niet in de waszak voor Wassie kan? Het symbool van de wasmachine op het waslabel is dan doorgekruist.

Wassen & Stomen

Hoe gaan jullie om met wol, zijde en andere speciale stoffen?

Onze experts kijken altijd goed naar het label. Ze hebben jarenlange ervaring en weten precies welke machine en reinigingsmethode ze moeten inzetten om jouw kleding perfect schoon te krijgen. Wil je het zeker weten voordat je iets mee geeft? Neem dan contact op met onze klantenservice.